Utazás Magyarok között
Nem rég elindult egy kezdeményezés, hogy határon túli magyarokat vendégül látnak magyar magánszemélyek ingyen.
http://www.vendegszeretet.szenteart.com/
|
|
Találatok: (6)
1-6 Sorrend: Növekvő | Csökkenő |
|
|
(#6)
mrakos
|
Válasz |
2010.11.04., csütörtök [21:06] |
|
Az elmúlt hétben kibővült és földrajzilag kiegyensúlyozottabb lett a tagság az új regisztrációknak köszönhetően. Most már 5 ország képviseli magát. Köszönet mindenkinek, aki bizalommal volt az oldal felé!
|
|
(#5)
mrakos
válasza Cikipendel (#4) üzenetére |
Válasz |
2010.10.23., szombat [23:05] |
|
Én tökéletesen elhiszem, amit írt hiszen most már másodjára kaptam ilyen reakciót.
Reflexnek azért hivom, mert amit mi csinálunk az nem erről szól és nem fordulhat elő az önáltal felvetett probléma, de első ránézésre mégis ezt gondolta egy korábbi rossz tapasztalat miatt. Most pillanatnyilag mi szeretnénk vendégül látni ingyen és köteleztség nélkül határontúli magyarokat, de a szíves invitálás egyenlőre nem kapós.
Az amúgy, hogy itt nincs elkötelezettség az ki is derül a leírásból, de most kiegészítettem az oldal leírást, hogy egyértelmübb legyen. Lényegében amit írt azzal segítette az oldal fejlesztést, mert biztos voltak korábban mások is akik így gondolták, csak nem írták le, szóval köszönöm.
Remélem mások azért kedvet kapnak az ilyen utazáshoz!
|
|
(#4)
Cikipendel
válasza mrakos (#3) üzenetére |
Válasz |
2010.10.22., péntek [10:15] |
|
Uram, amit leírtam az nem "reflex", hanem több évtizedes TAPASZTALAT.
Amúgy köszönöm a meghívást, a jó szándékot de igyekezni fogok nem élni vele.
|
|
(#3)
mrakos
válasza Cikipendel (#2) üzenetére |
Válasz |
2010.10.22., péntek [02:10] |
|
Érdekes ez a reakció, mert nem rég egy csángó Urral volt hasonló félreértés és szomorúan hallom, hogy volt (itt is) ilyen probléma, de az a helyzet, hogy per pillanat az oldal televan lelkes magyarországi fogadókkal és inkább vendégek hijján vagyunk akiket fogadhatnánk Magyarországon!!!
Szóval aki úgy érzi, hogy elmaradt a Magyar vendégszeretet az bepótolhatja. :)
Egyébként, ha megnézte az oldal leírását és a videot akkor egyértelmű a helyzet (de ezek szerint van egy rossz reflex).
Jó szándékunkat mi se bizonyítja jobban, mint hogy több tagsági tipus létezik és ebből csak EGY feltételezi a kölcsönösséget a többi NEM!
Szóval várjuk szíves vendégeket MINDENFÉLE VISZONT KÖTELEZETSÉG NÉLKÜL!!!!
|
|
(#2)
Cikipendel
válasza mrakos (#1) üzenetére |
Válasz |
2010.10.21., csütörtök [17:05] |
|
Ez a kezdeményezés annyira régi, hogy amióta csak az eszemet tudom csak ez volt. INGYEN fogadtuk az anyaországiakat, heteken keresztül folyt a terülj-terülj asztalkám, akkor is amikor minden élelmiszert pult alól kellett megszerezni. Mert amit jegyre kaptunk, ahhoz finnyásabb kutya már nyúlt.
Aztán amikor nekünk kétévente nagy nehezen kiadták az útlevelünket, és valahogy kínnal-bajjal kijuthattunk, azzal fogadtak, hogy „ugye ettetek már, ugye van hol aludjatok, akkor gyertek TV-t nézni!” Kösz’, de nem kérek többet ebből!
|
|
(#1)
mrakos
|
Válasz |
2010.10.21., csütörtök [00:15] |
|
Várjuk véleményeteket és ötleteket illetve persze mindenkit aki csatlakozni akar.
|
Találatok: (6)
1-6 Sorrend: Növekvő | Csökkenő |
|