Székelyudvarhely és a korrupció!
Várjuk azok hozzászólásait akik falakba ütköztek az önkormányzati ügyintézésnél! Például: Mezgazdasági osztály
|
|
Találatok: (7)
1-7 Sorrend: Növekvő | Csökkenő |
|
|
(#7)
Magor
válasza tanarur (#6) üzenetére |
Válasz |
2010.09.19., vasárnap [16:46] |
|
Nem megtűri, hanem egyenesen kinyalja a legkorruptabbak (a maffia)hátsófertályát. Ez nagy különbség!
|
|
(#6)
tanarur
válasza tanarur (#5) üzenetére |
Válasz |
2010.09.19., vasárnap [11:49] |
|
Létezik udvarhelyi mafia? Lakás, és telek mafia? Tényleg kiváncsi lennék mert valamit sugdostak a minap! És a székely, megtüri az efféléket?
|
|
(#5)
tanarur
válasza Magor (#4) üzenetére |
Válasz |
2010.09.14., kedd [11:20] |
|
Nekem nincs bajom egyetlen nép fiaival sem! Én az igazságot, az erkölcsösséget, és a törvények betartását tartom helyesnek! Ha valaki nem így cselekszik, hanem másképp, akkor annak, nincs mit keresnie mondjuk a mez.gazd.oszt, éllén!
Létrehoznék egy civilszervezetet aki fel tud lépni az elszenvedett jogtalanságok ellen! Mert a székely bármeddig elmegy az igazáért!
Várom, hozzászólásaikat!
|
|
(#4)
Magor
válasza tanarur (#3) üzenetére |
Válasz |
2010.09.13., hétfő [18:25] |
|
Éppen ezért majd a következő adandó alkalommal is tessék tüntetni értük, amikor egyet-egyet eltávolítanak a hivatalból, az ilyen „ebből a hivatalból is magyar embert tettek ki” című akciókban.
|
|
(#3)
tanarur
válasza Magor (#2) üzenetére |
Válasz |
2010.09.13., hétfő [10:00] |
|
Nekem is borsózik a hátam, de attól amit ezek művelnek a mezgazdasági hivatalban! Hallatlan, és az udvarhelyiek ezt eltürik! Kalotaszegröl jön valaki és túljár mindenkinek az eszén? És mindenki tehetetlen? Uraim olyan távól vagyunk a becsületes ügyintézéstöl mint Makó, Jeruzsáleml!
|
|
(#2)
Magor
válasza tanarur (#1) üzenetére |
Válasz |
2010.09.11., szombat [17:04] |
|
Egy cseppet se tessék e miatt idegeskedni, kedves "tanarur", mert ez csak az ötönőmiának előjátéka.
Mi lesz itt Te Áldott Atyaságos Úr Isten, amikor ezeknek a szarháziaknak nem lesz bukaresti felettesük? Amikor ezek fölött a szarháziak fölött csak a csillagos ég lesz? Már előre borsózik a hátam az ötönőmia puszta gondolatától is!
|
|
(#1)
tanarur
|
Válasz |
2010.09.11., szombat [12:22] |
|
Velem már elöfordult, hogy az ügyintézésükkel, elvették még az élettöl is a kedvem, és most nem akarok személyeskedni, bár megtehetném!
|
Találatok: (7)
1-7 Sorrend: Növekvő | Csökkenő |
|