|
Eh, csak a titulust osztogatják, pedig pénzé' es nyujtám vala a markom, de senkinek nem akargódzott adni... A zaszony es rögtön hezzámvágott egy lábost a multkor mikor pipadohányra pénzt kuncoráltam...
Elég a hezza, hogy nem szeretem ezt az eszetlen höbörgét, véres szájtépést ami itt elfolyik... Nem vagyok sem RMDSZ párti, sem MPP "bérenc", de a "zakaszunk fel minden politikust" höbörgéstől is feláll a hátamon a ször... Leninék is így kezdték...,
A gondolkozás nehéz szorakozás ugyan, de még es érdemes vele kisérletezni... aszongyák, hogy még a zsidók is irigyelték a székely második eszét, azt es mondják, hogy agyafurt népség vónánk, dehát nó, eztet nemigazán tapasztalom... csak ezt a "mongyonle", "dögöjönmeg" hezzaállás, meg ezt a - bocsánat - sztereotipp, klisékbe való gondolkozást. Hun a székely humor, derű, bölcsesség, csalafintaság?
Ezé' meg az eső miatt vagyok szomorú, meg azé es mett elfogyott a pipadohány, s a zaszony nem ad rá pénzt, azok akik lefizetetbérenceznek sem adnak, Magig itt meg hitelbe isznak, s abból sincs semennyi bevétel. A jóhír az, hogy van még köményespálinka...
Nó, akkó' az isten Áldja meg Magikot! Énekelve jobbra el. Dogomvan!
|