Székelyhon.ro
2012. május 21., hétfő; Ma Konstantin napja van
Rss Facebook oldal Twitter oldal Iwiw oldal Google +1 oldal

Én a tolvaj?

Üzenetek
Találatok: (14)    1-14
Sorrend: Növekvő | Csökkenő

(#14)   Virtus válasza Aszi (#12) üzenetére Válasz | 2010.02.23., kedd [20:21]
Komoly, megbízható, és becsületes haveri társaság. Minden tiszteletem a tiétek.
Kár, hogy ilyent ritkán hallani.
 (#13)   Aszi válasza Egyasokbol (#11) üzenetére Válasz | 2010.02.23., kedd [14:17]
MEGKÖSZÖNNÉM!
 (#12)   Aszi válasza Virtus (#10) üzenetére Válasz | 2010.02.23., kedd [14:14]
Naivitásom egyszerűen meg tudom magyarázni jelenleg is van egy torrent oldal melynek fiókját az egyik haver jóvoltából már hónapok óta legalább 100-an használjuk;megjegyzem: probléma mentesen, a letöltési és feltöltési aranyunk alapján azon az oldalon mi vunk a 25.-ek.Úgy nézz ki legnagyobb szerencsénkre azon kőrlevelet "scsiky"-nek már senki sem küldte el.
 (#11)   Egyasokbol Válasz | 2010.02.21., vasárnap [09:04]
scsiky talán jobb lenne ha lehúzná magát a budin. Ilyen hatlövetű cselédet még nem láttam.

Aszi, ha kell insane-es meghívó szóljál.
 (#10)   Virtus Válasz | 2010.02.19., péntek [19:28]
Szia Aszi! Érdekes történetet osztottál meg velünk. Ne haragudj, de szerintem a torrent oldallal kapcsolatosan picit naiv voltál. Ez tényleg nem gyerekjáték, láthatod ki birtokába is kerülhetnek az adatok. Véleményem szerint scsiky önmagáért nem juthatott egyetlen hasonló oldalon sem meghívóhoz és most nagy veszteség érte mivel ki tudja mikor lesz még lehetősége ilyen egyszerűen felhasználónév és jelszó birtoklására. Az ilyen oldalakon komoly szabályzat is van amiknek megsértése kitiltást von maga után. Például az arány, aminek szinten tartására így semmi garancia.
Visszatérve, melletted állok, neked adok igazat az ügy kapcsán. scsiky álláspontját valahogy nem értem így hozzászólásra érdemtelennek ítéltem.
 (#9)   Aszi Válasz | 2010.02.18., csütörtök [22:34]
*"Parancsnok úr" egy G.A.Z.-s magyar sorkatona szavait idézném...)
 (#8)   Aszi válasza scsiky (#7) üzenetére Válasz | 2010.02.18., csütörtök [10:53]
"Parancsnok úr" hogy egy G.A.Z.-s magyar sorkatona szavait idézném:

"A parancsnok úrnak tisztelettel jelentem, hogy a lovam nem eszi a zabot, hogy enné meg a f****m!"

A mondat kissé kétértelmű, nem lehet tudni teljes bizonysággal, hogy ki is kéne „zabáljon” de úgy gondolom ekkora pofával és ilyen nagy esszel számodra nem lesz nehéz a megfejtés.

U.I. Ha azt a bizonyos kör-levelet megkaptad azt jelenti hogy min. ismerősök lehetünk ugyanakkor jelzem hogy a „jóindulatom” csak addig terjedt, hogy nyilvánossá tettem a fiókomhoz szükséges belépési adatokat, ezáltal lehetőséget adva arra, hogy szabadon használd. Az hogy te ezt úgy könyvelted el miszerint mint „ajándékot” jogod van kisajátítani valószínűleg a kommunista elvtársi nevelésednek köszönheted miszerint: ”România mare, cine fură are!”
 (#7)   scsiky válasza Aszi (#2) üzenetére Válasz | 2010.02.17., szerda [02:03]
26 évesen eszedbe sem jutna hogy elnézést is szoktak kérni? Mit gondoltál 2 honapig nem jelentkeztem mire vártam? Lejárt az idöd ? Csikba a fagyi visszanyal remélem nem vagy tejérzékeny de lesz lactozmentes is. Szerusz
 (#6)   scsiky válasza Aszi (#2) üzenetére Válasz | 2010.02.17., szerda [01:53]
És mind ezek után még meg is fenyegettél Tudod az én apám nem elvtárs volt,ezáltal tisztessségre nevelt és megtanitotta hogy kell székely ember modjára viselkedni. Azt is tanitotta idegent,ismeretlent soha ne fenyegess mert lehet pschihopata, pap de akkár a parancsnokod
 (#5)   scsiky válasza Aszi (#2) üzenetére Válasz | 2010.02.17., szerda [01:45]
Mivel kiderült az oldal megtekintése után hogy ez ilegális szoftver, filmek, zenék letöltésével foglalkozo oldal meg lett semmisitve a belépésre jogosultságod, mivel törvénytisztelö katona vagy megszerettelek volna kimélni a szoftver rendörségtöl
 (#4)   scsiky válasza scsiky (#3) üzenetére Válasz | 2010.02.17., szerda [01:36]
Most bemásolom neked az elsö leveledet amit te küldtél,én nem kértem, igaz?
Üzenet küldője: Aszalos István [Aszi] (215) Üzenek
Címzett(ek): Rangyák Rita Katalin [ritaka... ; Tima (Gaidosné) Annamária ; Beres Levente [Levi] ; Péter Kata [Katika] ; Kiss Levente.a.Csiki párduc ... ; ...további címzettek
Téma: Magyar bittoren tracker
Feladás dátuma: 2009. december 20., 14:48
Üzenet szövege
http://www.insane.co.hu -magyar bittoren tracker
Felhasználónév: Aszi
Jelszó: siculitas
 (#3)   scsiky válasza Aszi (#2) üzenetére Válasz | 2010.02.17., szerda [01:32]
Már második alkalommal nevezel tolvajnak, mikor én csak a teáltalad küldött levelet másoltam be, igaz?
 (#2)   Aszi Válasz | 2010.02.15., hétfő [13:05]
Mivel gyakran szoktam ezt-azt töltögetni az internetről e meghívónak az unokatesóm részéről nagyon megörültem.
Regisztráció után a fiókomat azonban néhány barátom számára is elérhetővé tettem megadván a belépéshez szükséges adataimat, azzal a célzattal,hogy mindaddig amíg én is meghívót küldhetek nekik ők is használhatják.
Jó darabig nem is lett baj belőle, a haverokkal hamarosan a már fent említett oldal rendszeres látogatói lettünk mígnem egy nap amikor fel akartam lepni az oldalra kiderült hogy a jelszavam megváltoztattak. Ahhh csupán ócska tréfa - gondoltam én.
Azonnal „Jelszó emlékeztetőt” akartam kérni csakhogy kiderült az általam regisztrált e-mail címen áll. nem volt regisztrált felhasználó.

Más választásom nem lévén e-mailben azonnal jeleztem is az Adminnak, hogy a fiókomat feltörtek ill. miután tényekkel is bizonyítottam állításom, miszerint a fiók valóban az enyém az Admin kérésemre letiltotta azt.

"2009-12-26/09:28:25/Aszi felhasználó/megszűntetve/Megszűntette: Admin
üdv.Admin"

Itt jegyezném meg hogy mielőtt a fiókot letiltattam volna „scsiky”-nek ezt e-mailben is jeleztem -időközben megszerezvén ezt az Admintól- felkínálva a lehetőséget miszerint tegye ismét elérhetővé a fiókot és cserébe elnéző leszek mi több továbbra is használhatja azt.

Uh. „kedves” „scsiky” mielőtt „tolvajt” kiáltasz nézz előbb a tükörbe mert számomra nagyon úgy tűnik, hogy kettőnk közül téged illet e szégyenteljes jelző!
 (#1)   Aszi Válasz | 2010.02.15., hétfő [13:01]
A nagy székely fórum: Javítsuk együtt a Székelyhon fórumot! c. topicjában „scsiky” nick nevű felhasználó lopással vádolt meg.
Hogy miért pont e bizonyos topicon?Nem tudom!De valószínűleg “scsiky” úgy gondolta, hogy e fórumon én nem kívánatos személy vok és kitiltásom csak is hasznára lenne e fórumnak.

Na de kezdjük mindjárt az elején!Íme itt olvashatjátok „scsiky” nekem címzett üzenetet:

„Szevasz nem tudom feltunt-e neked hogy eltulajdonitottad: http://www.insane.co.hu -magyar bittoren tracker fiokomat, nem tudom h ki vagy es nem is erdekel de ha nem szeretnel megismerni csinald ugy hogy jo legyem vagy megtudod hogy milyen a szekely ember haragja! HA VALAKI FELISMERNI VÉLI EZT AZ IRÁST:d LEHET A FAGYI ELKEZD VISSZANYALNIcolor=green][/color]”

El kell ismernem az említett torent letöltő oldal számomra nem ismeretlen valóban kaptam ezen oldalra egy meghívót:

„Insane Tracker Meghívó
From: “noreply@insane.co"
To: aszalos.istvan@yahoo.com

Üdv!
A Insane Tracker - rõl meghívót küldött neked Robbyeka nevû felhasználónk, az alábbi üzenettel:

-------------------------------------------------------------------------------< br /> szia:-h
-------------------------------------------------------------------------------< br />
Lehetõséged nyílt regisztrálni erre a privát torrent oldalra.
A regisztráció megerösítéséhez kattints az alábbi linkre:

http://insane.co.hu/confirminvite.php?id=126274&secret=9180f2dd4 015627ca0b238d398f1a9da“

Találatok: (14)    1-14
Sorrend: Növekvő | Csökkenő

Álomesküvő Csíkszeredában

01:12 [2012.04.22.] Megtekintések száma15297

Leestek a partikamionról

18:34 [2012.05.11.] Megtekintések száma7669

Balesetezett az államtitkár

21:50 [2012.05.18.] Megtekintések száma6644

Nő lesz Hargita megye prefektusa

19:53 [2012.05.11.] Megtekintések száma6225

Számon kérik Borboly Csabát

16:35 [2012.05.02.] Megtekintések száma5370