2012. február 4., szombat
Ma Ráhel, Csenge napja van

Javítsuk együtt a Székelyhon fórumot!

Üzenetek
Találatok: (94)    1-20 21-40 41-60 61-80 81-94
Sorrend: Növekvő | Csökkenő

(#96)   Magor válasza szurkapiszka (#95) üzenetére Válasz | 2011-04-01 13:31

Tisztelt "szurkapiszka"

Word-ba megírja a levelét és copy-paste-val bemásolja. Ilyen egyszerű!

Aztán a word-ba megírt levelét, ha akarja menti, ha nem akarja nem menti. E téren teljes mértékben autonóm.

Üdvözlettel.

(#95)   szurkapiszka Válasz | 2011-03-03 11:32

Tisztelt Moderator, amire megírom a hozzászólásomat a kompúter rendszeresen törölí, kérem tiszteletteel okosítson ki a dolog természetévek kapcsolatosan!

(#94)   Aszi válasza Endrics (#93) üzenetére Válasz | 2011-02-28 22:04

Endrics jo ez a SICULORUM forum nekem tetszik!

Kulonosebben az egyik feltetelezhetoen meleg felhasznalo topicja ragadta meg a figyelmemet a "Tabudongeto:Homoszexualitas!" c. bar alapbol elitelem a massagot az altala leirtakkal ha kelletlenul is de sajnos egyet kell ertenem!

Azert remelem meleg felvonulast csikban nem terveznek:P

Az emlitett topicot itt talaljatok:

http://siculorum.hungarianforum.net/t4-tabudonget-homoszexualitas

U.I. Felfedeztem hogy az egyik itteni temat az Admin atmentette az uj forumra emiatt szinte biztosra veszem hogy te vagy ezen forum letrehozoja is; ha igy van csak GRATULALNI tudok sikerult kikuszobolnod azt a bizonyos "LABIRINTUST" amiert oly sokat konyorogtunk Redai urnak hogy itt a "Szekelyhon" foruman szuntessen meg!Minden elismeresem!Udv Aszi

(#93)   Endrics Válasz | 2011-02-19 13:57

Kedves főszerkesztő úr!

Amennyiben a továbbiakban kíváncsi lenne a véleményemre megtalál a most indult SICULORUM fórumon.

Ott legalább nem kell az ön által kreált labirintusban tévelyegnem!

S I C U L O R U M - A székelyföldi fórum

http://siculorum.hungarianforum.net/

(#91)   Aszi válasza Endrics (#90) üzenetére Válasz | 2010-11-09 18:06

Előkészületben van a Székelyhon apróhirdetési alkalmazása, ha nem is a legközelebbi jövőben, de hamarosan rendelkezésre fog állni.”írta “ redaiata” felhasználó 2010-02-13-án (17sz. bejegyzés)

Ennek ellenére Endrics ilyen alkalmazás a „Székelyhon” honlapján még nem létezik.

A honlap készítői ugyanis szigorúan tartsák magukat a kiszabott határidőhöz vagyis ez az alkalmazás leghamarabb csak jövőben érhető majd el.Nyelvöltés

(#90)   Endrics válasza redaiata (#89) üzenetére Válasz | 2010-11-09 17:49

Köszönöm!

Esetleg az is megoldható lenne, hogy néhány halott topicot töröljön mint pl. a „Szakadar” címűt?

Ill. az olyanok mint a Tibeti tanítások, Reflexologia (Talpmasszázs) kurzus és a dolog.info tipusu topicokat áthelyezze az apróhirdetés rovatba?

(#89)   redaiata válasza Endrics (#88) üzenetére Válasz | 2010-11-09 15:54

Át van helyezve az Udvarhelyszék/Politika, közélet kategória alá.

(#88)   Endrics Válasz | 2010-11-09 15:18

Tényleg Rédai úr ön szerint mit keres a „Székelyudvarhely és a korrupció” c. topic a „Javítsuk együtt a Székelyhon fórumot” kategória alatt?

Ha már a kedves "nemlátó" fórumozó társunk ügyetlenségében oda tette ön/önnők esetleg a nemlétező moderátor nem kéne áthelyezze egy a topicnak megfelelő kategóriába?Minek tetézni még jobban az ezen a fórumon uralkodó átláthatatlanságot?

(#87)   Endrics válasza Xilard (#85) üzenetére Válasz | 2010-11-09 15:05

Nem hiszem hogy a webfejlesztő cég a ludas ez a fórumnak nevezett „labirintus” a főszerkesztő úr agyszüleménye!

(#86)   Aszi Válasz | 2010-10-12 14:36

RÉDAI UR FIGYELMÉBE!

Mint azt már többször is említettem egyáltalán nem vagyok megelégedve a jelenlegi fórummal az átláthatatlansága miatt, érveim azonban önnel mindeddig süket fülekre találtak úgymond feleslegesen koptattam a szám, valószínűleg most is ez lesz a helyzet mégsem tudom megállni szó nélkül.

Ma szerettem volna írni egy bejegyzést a „Lesz-e autonómia Székelyföldön” c. topicban de bevallom szinte feladtam a próbálkozást;mi több kénytelen voltam azt hinni, hogy e topic megszűnt ugyanis    “A nagy székely fórum”-on csak nagy nehezen a „Google” segítségével sikerült megtalálnom.

Ha veszi a fáradságot és rakatínt az alábbi linkre ön is láthatja, hogy ezen téma valamiért kiszorult az oldalról: http://szekelyhon.ro/forum/kategoria/62/politika-kozelet

Kérdem önt ez MAGA SZERINT IGY NORMALIS???

(#85)   Xilard Válasz | 2010-10-04 22:27

Pár hónappal ezelőtt irtam ide utoljára, akkor még dicsértem a fórumot, hogy fejlődhet és lehet jó dolog is belőle... nagyot tévedtem! Nem lett jobb, pedig lenne rá igény. Úgy néz ki a kedves webfejlesztő cég aki fejleszti az oldalt nem akar sérvet kapni, pedig pénzt biztos kap eleget.

(#84)   szekelyemil Válasz | 2010-10-03 15:06

"Gratulálok" az ezzel foglalkozóknak! Szépen fejlődik ez a honlap... VISSZAFELÉ!!! Rosszall

(#82)   Aszi válasza redaiata (#17) üzenetére Válasz | 2010-09-22 13:47

Rédai úr? Mikor??????

P.S.. A fórummal kapcsolatosan inkább már nem is kérdezek!

(#81)   THoward Válasz | 2010-07-22 09:29

Adjon Isten!

Né hol vannak a régi ismerősök! :) Alig talállak meg...

(#80)   Xilard válasza Gcsopi (#76) üzenetére Válasz | 2010-06-12 19:42

Tataroznám is én a fórumot, szívesen segítenék a jobbá tételében, de ez nem az én dolgom.  A design és programozás a www.webuzem.hu - é, őket kellene ezzel noszogatni. Nem tudom mekkora pénzt kapnak az oldal karbantartásáért, de szerintem bármely ingyenes CMS rendszer fejlettebb a jelenlegi portál motorjánál. A design sem az amit el lehetne várni egy ilyen portáltól. És ez nem kritika akar lenni, csak most is a saját véleményem.

Ami a fórumot illeti, többen kellene aktívkodjunk itt és akkor talán lenne esély arra, hogy megjavúljon.

(#79)   Tunde válasza Gcsopi (#77) üzenetére Válasz | 2010-06-08 20:01

Ne idegeld magad Csöpike,ha sikerül kikászálódnod a labirintusból,lépjél be a kocsmába,fizetek egy feketétKacsintás

(#78)   Aszi válasza Gcsopi (#77) üzenetére Válasz | 2010-06-08 19:33

Csőpikém annak ellenére, hogy teljes mértekben egyet értek veled mégis azt kell mondjam, hogy kár a gőzért mert Rédai Attila magasból tojik a véleményünkre.

(#77)   Gcsopi Válasz | 2010-06-08 10:49

Igy utolag nezve, lenyeltem betuket, de termeszetesen(!!!) szerkeszteni/javitani nem lehet. Ergo nem kerek bocsit, de van egy javaslatom: kereszteljuk at az egeszet - a  nagy szekely forum-rol  a nagy szekely labirintusra....Szerintem inkabb passzolna. Vagy....a krizis mar nem engedi?
-

(#76)   Gcsopi Válasz | 2010-06-08 10:41

Nem neztem be jo ideje....remeltem VALAMI/AKARMI valtozott. Valaki nayon szepen hangoztatta, hogy milyen sok forumot karbantart. ERRE a forumra egy tatarozas mar igazan raferne, mert egyszeruen pocsek ugy ahogy van! Pontositok: olyan mint egy 4-5 eves gyerek szekrenye, ahol ugymond "rendet" csinalt....Üvöltés

(#75)   Aszi Válasz | 2010-05-21 19:33
Jaj és itt „privire” vagy ahogyan te írtad „belső üzenetre” sincs lehetőség; ugyanakkor úgy gondolom hogy ezen hiányóság is már rég pótolható lett volna.

Találatok: (94)    1-20 21-40 41-60 61-80 81-94
Sorrend: Növekvő | Csökkenő
1 EUR 4.35 RON
1 USD 3.30 RON
1 GBP 5.23 RON
100 HUF 1.49 RON
1 XAU 186.63 RON
=

Hirdetés

Csíkszereda

Szombat

Hóesés valószínű