|
|
|
| (#2) ritahu válasza patkaildiko (#1) üzenetére | Válasz | 2011.01.04., kedd [12:16] |
|
Én úgy látom és érzem, a 2010-es évben igenis voltak látványos megmozdulások. Nem példázódom. Aki érdeklődő, nyitott a jóra, észrevette. Csak megszoktuk, hogy mocskolódunk, kárörvendünk és címlapsztorit csinálunk emberi hibákból. Az is ember aki megírja a kritizáló cikkeket s még néha hibázik is.. .ejj ejj. Szomorú, hogy a jót, szépet (mert az is van ám) nem címkézzük fel piros szalggal, s nem dicsőítünk érte senkit! Minek?! Ugye? 20 év szemetét egy év alatt eltakarítani s még fejlődni is mellette... no aki kritizál, az csinálja végig.
|
|
| (#1) patkaildiko | Válasz | 2010.08.31., kedd [09:45] |
|
sziasztok.furcsa, ha végigszaladsz a gyergyói fórumon, még csak téma sincs sehol...nemhogy hozzászólás.én egyre inkább azt érzem, hogy ebben a városban senkit semmi nem érdekel.vajon tényleg így lenne? közmondásokat olvasgatva-fejétől bűzlik a hal.ez legalább igaz.mostanában sok hivatalba jártam,ott is az érdektelenség, az igérgetés és a nemtörődömség dominál.ezért lettünk mi is ilyenek--vagy ezért ilyenek vezetőink?jó lenne most már megmozdulni és tenni valamit szűk környezetünkért, városunkért.ne hagyjuk magunkat lerázni, félretenni, elhanyagolni.... |
|
|
/
Péntek![]() | Péntek éjszaka ![]() | Szombat![]() |
| Max: 16 °C | Min: 2 °C | Max: 17 °C |
| Max: 14 °C | Min: 4 °C | Max: 19 °C |
| Max: 13 °C | Min: 6 °C | Max: 19 °C |
| Max: 12 °C | Min: 1 °C | Max: 17 °C |