dapra
Kórházi kezelés,Romániából Magyarországra költözött személyeknek
|
|
Találatok: (5)
1-5 Sorrend: Növekvő | Csökkenő |
|
|
(#5)
vmarika
válasza Dapra (#1) üzenetére |
Válasz |
2010.12.13., hétfő [20:20] |
|
Ha a kedves paciens kicsit odafigyelt volna a biztositasara (hogy legyen ervenyes "eurocard" tipusu biztositasa, ha ugymond dupla allamporgarsagu egyen) egy banit sem kellett volna fizetnie. - egy korhazi dolgozo aki ismeri az esetet -
|
|
(#4)
Siculus
válasza Dapra (#3) üzenetére |
Válasz |
2010.12.13., hétfő [20:16] |
|
Ezer bocsánat, de eddig úgy tudtam, hogy az egészségügyben uralkodó állapotokért az egészségügyi miniszter a felelős. Úgy látszik, nem így van. Ó én marha, mostanáig ebben a tévedésben voltam.
Akkor szerinted, ki a felelős az egészségügyért?? Mert gondolom, nem akarod beadni nekem, hogy csak egy korházról van szó, és abban is csak egyetlen egy véletlenszerü eseményéről. Ugye, ugye???
|
|
(#3)
Dapra
válasza Siculus (#2) üzenetére |
Válasz |
2010.12.13., hétfő [19:06] |
|
Ahhoz, hogy mi történik a kórházakban nem kell miniszter,kedves siculus!Én nem pártvonalon közelitettem meg a témát,ecseteltem egy megtörtént esetet,ne politizálj, gondolkozz!.Ahhoz,hogy a munkát,hogy végzik bizonyos intézményekben semmi köze az udmr-és miniszterednek.Ezek már régóta egészségűgyisek.Tudod,az inggel?!
|
|
(#2)
Siculus
válasza Dapra (#1) üzenetére |
Válasz |
2010.12.13., hétfő [09:49] |
|
Ehhez érdemben a udmr-s egészségügyminisztered tudna hozzászólni. Gondolom, azért szavaztál a udmr-re.
|
|
(#1)
Dapra
|
Válasz |
2010.12.13., hétfő [07:02] |
|
A Csiki Sürgösségi Kórházban kezeltek egy Madéfalván karambolozott személyt.Mellkasrepedés,lapockarepedés,3 drb oldalbordatörés,fej-,arc-,szájsebek varrása.Fizetés 1896 ron.5 napra.Eredmény,vissza kellett vinni a kiengedési nap estéjén,befertőzött húgyhójag katéterezés után,négy nap urológiai kezelés,112O ron,nem fizette ki,közben megérkezett faxon az eurocard.
Kezelési eredmény a varratok alatt tele üvegdarabokkal,már hármat kiszedett,tapogatásra még legalább 1O drb van.Ki tud érdemben hozzászólni?
|
Találatok: (5)
1-5 Sorrend: Növekvő | Csökkenő |
|